KaimoRadistas rašė:Korunda per pilnati iš psichuškės išsleido
idomu atostogu ar suvisam ?
galima man dabar švelniai nesikeikt ant norinčio užvažiuot komentarais "naujoko".
LABAI PRAŠAU kolegų paprotint šį šviežią asmenį...
protingai nutylėsiu , nei garsiai jo komentarui atsakymui nusikeiksiu "didžiosiomis raidėmis" (visi puikiai žino didžiųjų raidžių komentaruose reikšmę)
"Negąsdink šviežiokas manęs verto psichūškės grąsinimu, nes netyčia gali pats ten pakliūt"
Galvok ką rašai, kur ir kam tai adresuojama.. vartyk akis eidamas į laiptinę

radio megėjų - juk visur pilna ant tokių kurie ypatingai nemoka liežuviu vartyt protingai..
šį kartą atleidžiu.. nevelnėk .. neverta... jei blevyzgosi... nu plem taigi momentaliai susirasiu, nuo manęs dar nei vienas nepabėgo .. aga,. net ir ant FB
neklausk kas - ramiau miegosi, vaikių daugiau turėsi..

Leygaqn, Pokiui .. ten Kaune jums užduotis šį nesusipratėlį verkiantį psichūįškėm man.. pasigaut ir parotint.. jei los toliaui - bus juk laaaabai blogybė... toiesioginis įžeidimas saniūlomu psichiniu procedūriniu, įtaroiu kad pats nelabai psichiškai stabilus lojikas šviežias, naujokas... netyčia už tokius įžeidimus psicho-kontorų siūlymais man gali pats būt išmestas iš bendruomenės.. tegu apsiramina, ir suvirškina kur papuolė... kolkas nutylėsiu , protingai šį "pasiūlymą" man į psichūškę.. kolkas nutylėsiu forume, bet užklausą dėl tokio LY69 call'ing į RRT išsiunčiau, (neatpažintas, reglamento neatitinkantis šaukinys registrui)
Pradėtas šio šaukinio patikrinimas, ką jis sau galvoja? reglamentas neleidžia naudoti dvigubo skaičiaus.. total šaukinio feikas
Psitikrinau esamą lentelę online #RRT .. tokio LY69KR išvis nerasta.. kas čia per fruktas šviežiokas senbūviams psichūškėm besimėtantis??? tai išvis yra toks eteryje legalus??? nerandu online tokio registro via RRT call'ingų worldwide lentelėse.. kas čia toks???? Ką jis ma siūlo.. ???? o Gal Laimi jį netyčia į poligoną į kryžminę pratyboms nusivežt .. nu teip.. ups... netyčia???