O dėl miesto šventės - kiek kartų per susitikimus sakiau "davai darom ka nors originalaus , davai darom ta ar ana " bet kažkodėl anei vienas net šiknos nepajudino. Ir tuo buvo viskas pasakyta.

S.W.A.T rašė:Ne bet juokdariai esat, kai atsirado naujų lyderių aš pasitraukiau į šoną ir tikrai nesilaikau nieko įsikibessuprasčiau jei čia būtų klubas ar išto turėčiau kažkokia tai nauda.
bet dabar...... net nematau prasmės čia kažka vaidinti. Norit darykit -negi kažka aš draudžiu ? laikau užgniaužes ? Blyn juokinat žmones ir tiek
nenorit matyt manes ? vuolia pasitraukiu ir niekam nemaišau , net antena galiu nusiimti kad tik "ponų" neerzinti
O dėl miesto šventės - kiek kartų per susitikimus sakiau "davai darom ka nors originalaus , davai darom ta ar ana " bet kažkodėl anei vienas net šiknos nepajudino. Ir tuo buvo viskas pasakyta.Taip kad niekas netrukdė imtis iniciatyvos patiems ir padaryti , gal net geriau nei darydavau aš ??? Kalbėt ir rašyt visi mokam o štai paimt ir padaryt kažkodėl - jėgų (o gal greičiau noro) neatsiranda. Tad prieš "stumdami" ant manes gerai pagalvokit ka patys padarėt kad būtų kitaip
čia nieko asmeniško , tiesiog parašiau savo nuomonę
Pagrindinis diskusijų puslapis ‹ Pokalbiai ‹ Miestų pokalbiai ‹ Druskininkai